Content page
Balder köper hotell av Pandox för 2,2 mdr | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Balder köper hotell av Pandox för 2,2 mdr

Förvärvar 14 hotell – Äger 30 totalt. Balder har avtalat om att förvärva en hotellportfölj bestående av 14 hotellfastigheter från Pandox. Köpeskillingen uppgår till 2,2 miljarder kronor och omfattar 127 000 kvm och 2.400 hotellrum. Över 40 procent av fastighetsvärdet ligger i region Stockholm och resterande värden ligger på mellanstora orter som Gävle, Karlstad och Lund där Balder sedan tidigare har lokal representation.

Scandic är den enskilt största hyresgästen och representerar 65 procent av intäkterna.Pangea har faciliterat affären mellan parterna. Balder äger sedan tidigare ett 15-tal hotell.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-16

MER stenafastigheter.se

Comments are closed