Content page
Citygross efter Coop i Gränby | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Citygross efter Coop i Gränby

Atrium Ljungberg har tecknat avtal med City Gross och Blomsterlandet i Gränby Köpstad, Uppsala, vilka står klara för öppning under 2015. Nyligen gav Coop upp sin butik i köpcentrumet, se länk till höger.

Just nu byggs dessutom tre nya restauranger i Gränby Köpstad; Pizza Hut, ChopChop och Subway som öppnar under sommaren 2014.

– Vi är mycket glada att både City Gross och Blomsterlandet valt att etablera sig i Gränby Köpstad. Med de här två starka aktörerna och fyra bra restaurangkoncept har vi lagt en väldigt bra grund för en fortsatt utvecklingen av området, säger Daniel Kvant Suber, affärsutvecklare på Atrium Ljungberg.

– Uppsala är ett av de expansiva storstadsområden vi vill växa i framöver och Gränby i nordost kompletterar vår befintliga butik i stadens södra del, säger Magnus Schön, etableringschef inom Bergendahlskoncernen , som äger City Gross.

Byggnationen av två nya hus kommer att pågå under 2014 och en bit in på 2015 parallellt med arbetet att fylla resterande delen av handelsplatsen med fler butikskoncept.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-15

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed