Content page
Marie Linder föreslagen som ny HGF-boss | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Marie Linder föreslagen som ny HGF-boss

Valberedningens förslag. Hyresgästföreningens valberedning har enigt beslutat föreslå
Marie Linder som ny förbundsordförande i Hyresgästföreningen. Val av ny ordförande kommer att ske vid Hyresgästföreningens stämma i Visby den 14 juni då nuvarande ordförande Barbro Engman avgår efter 14 år.

Marie Linder är 51 år och kommer från Tyresö utanför Stockholm. Hon har varit aktiv i Hyresgästföreningen i över 20 år och har de senaste fyra åren varit ordförande i sin lokala hyresgästförening i Tyresö. Hon sitter dessutom i Hyresgästföreningens förbundsstyrelse sedan två år tillbaka. Marie Linder är kommunikationschef på LO.

– Jag känner mig väldigt glad, stolt och ödmjuk inför att ha fått valberedningens förtroende, säger Marie Linder i en kommentar. Jag kommer med glädje att ställa upp om stämman utser mig till förbundsordförande den 14 juni.

– Jag känner mig redo att ta över stafettpinnen från Barbro Engman och anta den fantastiskt roliga utmaning det är att representera en av Sveriges största och bästa folkrörelser, säger Marie Linder.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-11

MER stenafastigheter.se

Comments are closed