Content page
50 procent uthyrt i Malmös bästa läge | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

50 procent uthyrt i Malmös bästa läge

Jernhusen byggstartar Glasvasen om 7.000 kvm. Idag, fredag, byggstartar Jernhusen bygget av projektet Glasvasen som har Malmös kanske absolut bästa kontorsläge, precis vid Centralstationen. Fastigheten innehåller 7.000 kvm lokaler och bolaget byggstartar utan att ha några signerade hyreskontrakt. 6.000 kvm kommer att vara kontor och dessutom blir det 1.000 kvm lokaler i entréplanet.

– Vi har muntliga överenskommelser med fyra hyresgäster och det är bara detaljer som återstår. Det motsvarar ungefär hälften av kontorsytorna. Intresset för lokalerna är riktigt stort, säger Peter Härle, projektansvarig vid Jernhusen, till Fastighetsvärlden.

Om ett år hoppas bolaget gå igång med nästa deletapp av Södra Nyhamnen och det handlar om grannfastigheten som ska bestå av 16.000 kvm kontor, hotell och bostäder.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-11

Takterassen på Glasvasen.
Takterassen på Glasvasen.

MER stenafastigheter.se

Comments are closed