Content page
D Carnegie öppnade starkt på börsen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

D Carnegie öppnade starkt på börsen

Upp 15 procent mot teckningskursen. Under onsdagen gjorde D Carnegie, helt inriktat på bostäder, entré på OMX First North. Den har föregåtts av en nyemission av drygt 15 miljoner B-aktier där teckningskursen fastställdes till 39 kronor. Emissionen övertecknades fler gånger om och en övertilldelningsoption om ytterligare 2,3 miljoner B-aktier kommer nu att utnyttjas. Bolaget drog till sig 2 800 nya aktieägare men även många av de tidigare aktieägarna valde också att teckna. Vid börsens öppnande drog kursen direkt till 44,10 kronor och var som högst uppe i 46,40 kronor. Vid börsens stängning var kursen 45 kronor..

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-10

MER stenafastigheter.se

Comments are closed