Content page
Mengus vill bygga på med kontor nära Centralen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Mengus vill bygga på med kontor nära Centralen

Har fått positivt nämndbeslut. Mengus förvärvade förra året den 8.500 kvm stora fastigheten Härolden 44 i Stockholm av GE Capital Real Estate. Fastigheten ligger på Kungsholmen (Fleminggatan) nära Centralstationen. På fastigheten vill bolaget nu, genom en glas-överbyggnad, bygga på två våningar som tillsammans ska ge cirka 1.500 kvm uthyrningsbar kontorsyta. I bottenplanet ska byggnaden också öppnas upp för fler publika ytor.

– Stadsbyggnadsnämnden har ställt sig positiva till projektet. Det här är ett projekt som ligger i linje med vår strävan att utveckla fastigheter tillsammans med staden, säger Carl Michael Augustsson, chef för fastighetsutveckling på Mengus.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-09

 

Förlsag på hur överbyggnaden skulle kunna se ut (KOD Arkitekter).
Förslag på hur överbyggnaden skulle kunna se ut (KOD Arkitekter).
Härolden idag, rödmarkerat var påbyggnaden ska uppföras.
Härolden 44 idag, markerad med rött. 

 

MER stenafastigheter.se

Comments are closed