Content page
Tobin får bygglov för nytt bostadskvarter i Sundbyberg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tobin får bygglov för nytt bostadskvarter i Sundbyberg

Tobin Properties har beviljats bygglov för ett nytt bostadskvarter, Vintergatan, i centrala Sundbyberg. Första etappen i projektet omfattar tre nya bostadshus med totalt 91 nya bostadsrätter på Vintergatan 1-5. Byggstart sker inom kort och inflyttning beräknas till hösten 2015.

Vintergatan i Sundbyberg är Tobin Properties tredje större projekt i Stockholmsområdet och under de närmaste två åren beräknas ytterligare fyra projekt startas.

– Vi är självklart väldigt nöjda över att vi beviljats bygglov på en av de mest attraktiva adresserna i Sundbyberg och ser fram emot att påbörja byggnationen av Vintergatan och förverkliga vår vision om effektiva boenden för den moderna storstadsbon, säger Tobin Properties VD Erik Karlin.

Bostäderna i Vintergatan har ritats av arkitekterna Semrén + Månsson. Park, gårdar och takterrasser som ingår i Vintergatan har utformats av landskapsarkitekten Johan Paju. Den interiöra designen och inredningen har tagits fram i samarbete med Koncept Stockholm som bland annat ligger bakom Story Hotel.

Läs en Investeringsindikator om Sundbyberg i magasinet Fastighetsvärlden Nr 11/2013.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-04

MER stenafastigheter.se

Comments are closed