Content page
Newsec Communication rekryterar | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Newsec Communication rekryterar

Newsec Communication har anställt Kristina Windrup Olander som senior rådgivare. Kristina kommer närmast från Prime där hon arbetat som kundansvarig i fyra år.

Företaget startade i september förra året och leds av Niklas Alm, tidigare bland annat kommunikationsdirektör inom Stronghold samt VD för Citigate Stockholm. Även Tove Rasmussen Stål är sedan ett tag anställd på byrån, tidigare konsult på PR-byrån Grayling.

Newsec Communication drivs som ett dotterbolag till Stronghold Invest AB med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest eftertraktade samarbetspartner inom kommunikationsområdet.

– Det finns behov av kommunikationsrådgivning som fokuserar på resultat, inte minst i gränslandet mellan disciplinerna Investor Relations och Public Affairs. Ett område där stora delar av fastighetssektorn är exponerad. Ambitionen är att vara en mindre partnerägd byrå med fokus på hög kvalitet och långa relationer, vilket både Kristina och Tove kommer att bidra till, säger Niklas Alm, VD för Newsec Communication.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed