Content page
De hemliga bakom Arkenaffären nu avslöjade | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

De hemliga bakom Arkenaffären nu avslöjade

Många lokala delägare.Höstens stora fastighetsaffär för 338 miljoner i Örnsköldsvik hade en särskild knorr, köparen avslöjades inte. Men nu har det offentliggjorts. Precis som Fastighetsvärlden tidigt kunde peka ut så är Nybergs Fastigheter med i förvärvet, bolaget är den största delägaren i det bolag som nu äger 28000 kvm stora Arken Tjänstecentrum. Övriga delägare är Länsförsäkringar, Malux Holding, OK Örnsköldsvik, Stimor Invest, Å.G Fastigheter, AHAB Ställningar och Väderskydd AB, Kavelvägen Invest, Anders Nyberg och Christer Svanholm. Örnsköldsviks Allehanda kan även berätta att Nybergs Fastigheter, förutom att vara största delägare, även kommer att ansvara för förvaltningen.

Fastighetsvärlden Idag 2014-04-03

MER stenafastigheter.se

Comments are closed