Content page
Wihlborgs hyr ut 3.000 kvm till Sparbanken | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Wihlborgs hyr ut 3.000 kvm till Sparbanken

10-årigt hyresavtal. För ett år sedan köpte Wihlborgs utvecklingsfastigheten Landstinget 2 i centrala Lund. Bolaget visste att hyresgästen skulle flytta ut under april 2014 och har nu tecknat hyresavtal med till Sparbanken Skåne. Det innebär att Sparbanken Skåne hyr hela Landstinget 2, alltså cirka 3.000 kvadratmeter, på ett 10-årigt hyresavtal. Fastigheten ska renoveras och göras om till ett nytt effektivt kontor och Sparbanken Skåne flyttar in den 1 januari 2015.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Sparbanken väljer att fortsätta sitt samarbete med oss. De kommer att få ett modernt kontor med ett väldigt bra läge ca 150 meter öster om centralstationen i Lund, säger Anders Jarl, VD för Wihlborgs Fastigheter.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-21

MER fastighetsvarlden.se

Comments are closed