Content page
Wallenstam har sålt hela jätteköpet i Orminge | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Wallenstam har sålt hela jätteköpet i Orminge

Säljer för 10 procent över värdering. Wallenstam fortsätter att sälja i området Orminge i Nacka kommun. Per den  31 mars har bolaget sålt Nacka Orminge 40:1-2 för 320 Mkr till en bostadsrättsförening som bildats av de boende. Fastigheten som rymmer 276 lägenheter ligger på adress Ornövägen 10–34.

Tenzing var rådgivare åt Wallenstam även i denna försäljning i Orminge.

Det var Wallenstams två sista fastigheter i Orminge. Wallenstam förvärvade 1.300 lägenheter i Orminge 1995 av Familjebostäder (som då ägde hus utanför Stockholms kommun) och har sedan dess sålt i omgångar.

Wallenstam har under första kvartalet 2014 sålt totalt tre fastigheter i Stockholm för totalt 747,5 miljoner kronor, se länkar till höger. Fastigheterna ligger i Bromma och Nacka Orminge och köparna är fastigheternas nuvarande hyresgäster.  Samtliga försäljningar överstiger värdering med i genomsnitt drygt 10 procent.

– Vi satsar offensivt på att tillföra nya bostäder till Stockholm- och Göteborgsmarknaden. Försäljningarna skapar möjligheter att investera i nyproduktion. I affärsplan 2018 satsar vi på en årsproduktion av 1.500 lägenheter per år, säger Hans Wallenstam, VD för Wallenstam.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-31

 

MER fastighetsvarlden.se

Comments are closed