Content page
Claesson köper från Arnhult | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Claesson köper från Arnhult

CA Fastigheter satsar åter på Malmömarknaden.  CA Fastigheter, ägt av familjen Claesson, har förvärvat och tillträtt Fastighets AB Skåneporten som innehåller fem fastigheter i Malmö. Säljare är Rutger Arnhults bolag M2 Gruppen. Cronholms mäklade affären.

Beståndet utgörs av omkring 25.000 kvadratmeter uthyrningsbar yta som till övervägande del utgörs av bostäder. Fastigheterna ligger i områdena Nydala, sydost om Heleneholms idrottsplats, och Kryddgården som är en del av Rosengårdsområdet.

För CA Fastigheter utgör förvärvet en del av sin strategi att återigen, efter 13 års frånvaro, etablera företaget i Malmö.

– Malmö och Öresundsregionen är under stark utveckling vilken vi vill vara del av. För CA koncernen känns det väldigt naturligt att återigen vara etablerade på orten där vi nu kommer upprätta ett regionkontor. För att få stordriftsfördelar och samtidigt en balanserad fastighetsportfölj har vi ambitionen att förvärva ytterligare fastigheter av olika inriktning i Malmö, en regionstad som kommer ha en fortsatt bra utveckling, kommenterar CA Fastigheters VD Johan Damne i en kommentar.

CA Fastigheter AB har även sedan tidigare ett stort fastighetsutvecklingsprojekt i Lomma Hamn mellan Malmö och Lund. Detta projekt omfattar ca 500 bostadsenheter i såväl flerbostadshus som radhus, parhus och villor.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-31

MER fastighetsvarlden.se

Comments are closed