Content page
Balder säljer snabbt i Skåne | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Balder säljer snabbt i Skåne

Sjödin Fastigheter förvärvar 126 lägenheter. Efter att arbetat i 5 år med affären förvärvade Erik Selin i september 2013 hela ”Bovista-beståndet” om 4.300 lägenheter (se länk till höger). Köpeskillingen var cirka 2 miljarder kronor. Bostadsfastigheterna finns utspridda i ett flertal städer på en sträcka mellan landets två största städer.

Undantaget var de nio bostadshus som finns i Landskrona och dessa säljer nu Balder till Helsingborgsbaserade Sjödin Fastigheter. Totalt ingår drygt 120 lägenheter i beståndet som nu byter ägare. Köparen mer än fördubblar sitt bestånd i Landskrona genom köpet.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-28

MER fastighetsvarlden.se

Comments are closed