Content page
Klart med nytt jobb för Charlotta Liljefors Rosell | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Klart med nytt jobb för Charlotta Liljefors Rosell

Har ”smygjobbat” för bolaget senaste tiden. Fabege satsar på att fördjupa relationerna med befintliga kunder och förstärker nu sin förvaltning med Charlotta Liljefors Rosell i rollen som ny fastighetschef. Tack vare nyrekryteringen kommer Urban Sjölund att kunna fokusera offensivt på uthyrningsfrågorna och nykundsbearbetning.

Charlotta Liljefors Rosell kommer närmast från egen verksamhet och var dessförinnan Affärsområdeschef för Kontor på AMF Fastigheter. Hon har även haft ledande befattningar inom Vasakronan och AP Fastigheter. Enligt uppgift till Fastighetsvärlden har Charlotta Liljefors Rosell under de senaste månaderna varit knuten till Fabege i flera projekt.

– Vi är naturligtvis mycket glada över att knyta en person med en sådan gedigen bakgrund som Charlottas till oss. Hon kommer att komplettera den redan starka laguppställningen i koncernledningen på ett positivt sätt, säger Christian Hermelin, VD Fabege.

Charlotta Liljefors Rosell börjar sin anställning den 11 augusti 2014.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-25

MER fastighetsvarlden.se

Comments are closed