Content page
Index säljer hotellfastighet i Enköping | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Index säljer hotellfastighet i Enköping

First Hotel hyresgäst. Bostadsutvecklaren Index International renodlar sin portfölj och säljer därför sin hotellfastighet i Enköping på 4.600 kvadratmeter. Köpare är THF Hotellfastigheter AB, ett bolag inom Tagehuskoncernen, samt Hotell Hagagatan AB.

I linje med sin nya affärsplan vill bostadsutvecklaren Index International satsa på nyproduktion av bostads- och hyresrätter. Som ett led i den satsningen säljer man nu den fastighet i centrala Enköping på Kyrkogatan 7 där det idag finns ett hotell som drivs av First Hotel. Lokalen är på totalt 4.600 kvm och hyser totalt 130 rum och ett stort serviceutbud med spa, bastu och en konferensavdelning med kapacitet för 170 deltagare där den största konferenslokalen har 70 platser.

– Vi fortsätter vår satsning på bostäder där vi framgent ser en fortsatt stark efterfrågan på vårt koncept med moderna och hållbara boenden, både i Sverige och USA, säger Marie-Louise Alamaa, VD för Index International.

Affären förmedlades av Magnusson Real Estate Advisors och juridisk rådgivare var MAQS Advokatbyrå.

Index International grundades 1998 i Stockholm av Fredrik Alama och Bjarne Borg. Idag har företaget verksamhet i såväl Sverige som USA.

Fastighetsvärlden Idag 2013-03-20

MER fastighetsvarlden.se

Comments are closed