Content page
Folksam hyr ut 1 600 kvm vid Odenplan | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Folksam hyr ut 1 600 kvm vid Odenplan

Även nya stora kontrakt för garaget. Newsec har på uppdrag av Folksam tecknat ett femårigt hyresavtal avseende drygt 1.630 kvm i fastigheten Spelbomskan 12 vid Odenplan (huset där Konsum är hyresgäst) i Stockholm. Den nya hyresgästen är Svensk Byggtjänst som flyttar in i november 2014. Även garaget i fastighetens bottenplan har fått nya hyresgäster.

– Fastigheten genomgår en totalrenovering både in- och utvändigt och byggs om etappvis till modern standard. Renoveringen beräknas vara helt klar 2015. Fastigheten har även ett av Stockholms bästa kommunikationslägen i och med den framväxande Citybanan, säger Björn Gustafsson, fastighetschef på Folksam.

Fastigheten, som har adressen Odengatan 65, har en total yta om drygt 28.000 kvm och sedan tidigare finns Coop Konsum, Sats och konferens- och mötesarrangören 7A i huset. I bottenplan finns även ett stort garage där företagen Parkman och Hertz är nya hyresgäster. Parkman hyr 11.500 kvm och Hertz hyr 1.500 kvm av garaget.

– Vi har arbetat med uthyrningen i huset under en period och det har gått mycket bra. Vi kommer kunna erbjuda ytterligare attraktiva lokaler i fastigheten längre fram, säger Maria Krumlinde, uthyrningsansvarig på Newsec Asset Management.

Fastigheten är granne med Läkarhuset (Spelbomskan 9) som ägs av Diligentia.

Svensk Byggtjänst har sedan 1934 vi samlat in, strukturerat och sålt information och kunskap om aktuell teknik och regelverk som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar med fokus på lönsamhet.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-20

MER fastighetsvarlden.se

Comments are closed