Content page
Se video när Björn Ranelid hjälper Klövern | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Se video när Björn Ranelid hjälper Klövern

Vid årsskiftet hade Klövern en uthyrningsgrad om 82 procent, vilket är ungefär samma nivå som under de senaste åren. VD Rutger Arnhult har ofta talat om hur han vill få upp uthyrningsgraden och bolaget har även varit framgångsrikt i kampen om några större hyresgäster på sista tiden.

Nu har bolaget anlitat författaren Björn Ranelid för att få ytterligare fart på uthyrningsarbetet och därmed locka nya hyresgäster.  I en två minuter lång marknadsföringsfilm presenterar Ranelid fastighetsbolagets lokaler. Det är inte Ranelids första inhopp i fastighetsbranschen. Han har tidigare skrivit i MKB:s årsredovisning.

Se filmen här:

Om ni inte har sett Norrportens filmer från tidigare med Johan Rheborg så kan ni se två klipp här.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-13

MER fastighetsvarlden.se

Comments are closed