Content page
Tack för en hejdundrande fest! | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tack för en hejdundrande fest!

Wow, vilken kväll. Nordic Party by Fastighetsvärlden arrangerades i går kväll för femte gången i Cannes – och tillställningen blev precis så lyckad som redaktionen hade önskat. Nästan 550 personer deltog i branschfesten på Le Grand Café.

Tack alla ni som deltog. Vi på Fastighetsvärlden vill även rikta ett särskilt tack till sponsorerna CBRE Basale, Datscha, Alliance+, Lindahl, TAM Group, Svalner, Riksbyggen och Andersson Gustafsson Advokatbyrå som bidrag till att göra evenemanget möjligt.

Nu laddar vi för Nordic Party 2015. Vi ses!

PS. Som vi tidigare meddelat så publicerar vi inte några mingelbilder från festen i år. Det är inte den typen av journalistik som vi vill syssla med och inte heller förknippas med. Vi håller vårt fokus på att leverera information och analyser – som underlag till bättre fastighetsaffärer. Beslutet har varit mycket uppskattat.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-13

MER

Comments are closed