Content page
Sandvikenhus VD Patrick Skoglund avgår | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Sandvikenhus VD Patrick Skoglund avgår

Kritiserad internt. För ett par veckor sedan lämnade delar av ledningsgruppen i kommunala Sandvikenhus in en misstroendeförklaring mot VD Patrick Skoglund. Därefter har facket också anmält Skoglund till Arbetsmiljöverket och krävt att han avgår.

Kritiken har bland annat gått ut på att Skoglund godtyckligt velat avskeda personal, lämnat uppmaningar om vilka leverantörer som inte ska få upphandlingar och tvingat anställda att hemlighålla ekonomisk information för bolagets styrelse.

Under måndagen meddelande Skoglund att han avgår. Han har varit VD i sju år.

Sandvikenhus äger 4.100 bostäder och förvaltar 250.000 kvm lokaler.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-12

 

MER

Comments are closed