Content page
Willhem växer ytterligare i Halmstad | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Willhem växer ytterligare i Halmstad

Radioplan säljer för 45 miljoner. I linje med Willhems tillväxtstrategi utökar nu bolaget sitt fastighetsbestånd i Halmstad ytterligare, genom avtal om förvärv av två fastigheter med sammanlagt 48 hyreslägenheter.

Med det ingångna avtalet som gjorts med en privat aktör, Radioplans Fastighets AB, utökar Willhem sitt fastighetsbestånd i Halmstad med 48 lägenheter till totalt 454 lägenheter, fördelade på åtta fastigheter. Fastighetsvärdet på den nyförvärvade fastigheten uppgår till 45 Mkr.

Willhem har nyligen även ingått avtal om förvärv av 60 hyreslägenheter på Andersberg från Halmstads Fastighets AB, se länk till höger.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-10

MER

Comments are closed