Content page
Mycket sol i Cannes | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Mycket sol i Cannes

En översyn av fem olika väderprognoser för Cannes under Mipim innebär en trevlig läsning. Nästan bara sol. Första dagen kan dock bära lite moln. Den minst optimistiska säger 14 grader som lägsta eftermiddagstemperatur och den högsta på torsdagen prognostiserar hela 20 grader.

Så det kan bli ett bra Mipim på fler sätt än rent affärsmässiga för de som rester till den franska Rivieran denna vecka. Det finns mycket för solen att skina på utöver de tusen svenskar som är registrerade för mässan. 2014 är året när det firas dubbla jubileum under veckan.

Mässan firar 25-år och det kommer att skjutas bland annat fyrverkerier för att uppmärksamma det. Nordic Party med Fastighetsvärlden på onsdag kväll firar 5-årsjubileum och festen, som är fullsatt, kommer i år att innehålla några överraskningar.

Sedan flera år har redaktionen beslutat att inte publicera några mingelbilder från andras event under Mipim och i år kommer vi inte heller att publicera några mingelbilder från vår egen fest. Alla har genom åren glatt ställt upp på bilder – men vi känner att många helst skulle slippa. Dessutom är vi är ju inte heller en ”skvaller- eller bildtidning” och överlever bra utan de många extra ”klick” som sajten fått tidigare år. Sajten har en oerhört positiv utveckling även utan dessa.

Under Mipim kommer vi inte att låsa några nyheter på sajten. För att förenkla möjligheten att följa nyhetsflödet under Mipim-dagarna så kommer allt material att vara tillgängligt för alla.

Idag lanserar vi även, för femte året, vår populära Mipim-sajt som ni enkelt når via Fastighetsvarlden.se. Lisom i fjol så är den anpassad för smarta telefoner.

Ett litet tips från oss på redaktionen: Ni som i morgon tisdag klockan 14.00 har möjlighet att att gå och lyssna på Londons borgmästare Boris Johnson – gör det. Väldigt duktig och rolig talare.

Vi på redaktionen önskar er mässresenärer ett framgångsrikt Mipim. Vi ses där!

 

MER

Comments are closed