Content page
Arnhult: ”Aldrig upplevt bättre bankintresse” | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Arnhult: ”Aldrig upplevt bättre bankintresse”

Slutför förvärvet av Globen City – Priset bekräftat. Klövern slutför förvärvet av Globen City och Startboxen 3. Den sammanlagda köpeskillingen uppgår till cirka 3,8 mdkr, vilket bekräftar det pris som Fastighetsvärlden tidigare har uppgett. Fastigheterna tillträds preliminärt den 1 april. Catella var rådgivare till säljaren Carlyle.

Klöverns VD Rutger Arnhult om bankernas intresse:

– Det är ett tiotal banker som visat intresse för finansieringen och jag har aldrig under min karriär upplevt ett så stort intresse från bankerna när det gäller finansiering av en affär, säger Arnhult till Fastighetsvärlden.

Det blev till slut ett syndikat av Nordea och Danske Bank som står för finansieringen.

– Bankfinansieringen tillsammans med obligationsemissionen medför ytterligare diversifiering och breddning av vår finansieringsbas, säger Arnhult.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-10

MER

Comments are closed