Content page
Sven Alexandersson utses till VD på HFAB | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Sven Alexandersson utses till VD på HFAB

Styrelsen i HFAB, allmännyttan i Halmstad, har beslutat att utse Sven Alexandersson till VD på HFAB. Han har agerat som tf VD de senaste fyra månaderna.

– Jag är väldigt glad att Sven har accepterat att bli VD för HFAB. Han har ledarerfarenhet, gedigen kunskap om fastighetsbranschen och kan bolaget väl, säger Kjell Helgesson styrelseordförande för HFAB.

Sven Alexandersson började på HFAB i mars 2010 och har arbetat både som tf ekonomichef och vikarierande distriktschef. Han har tidigare haft administrativa chefspositioner inom två av Sveriges största bostadsföretag, Svenska Bostäder i Stockholm och Poseidon i Göteborg. Sven har dessutom varit VD för flera företag däribland Monark AB i Varberg.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-07

MER

Comments are closed