Content page
Redito rekryterar Marc von Melen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Redito rekryterar Marc von Melen

Lämnar Newsec. Redito ökar nu investeringstakten ytterligare och förstärker sin retailkompetens genom att rekrytera Marc von Melen som portföljförvaltare, med ansvar för bolagets handelsfastigheter i Sverige och Finland.

von Melen har lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen, med spetskompetens inom retailsektorn. Han har bland annat tidigare arbetat som chef för Retail Management & Development och som Fund Manager på Aberdeen Asset Management. Närmast kommer Marc von Melen från en tjänst som chef för Retail Management på Newsec AM.

Reditos svenska organisation består sedan tidigare av grundarna Patrik Hegbart och Jan Björk samt Sorin Valdman, CIO och Anders Kindstedt, CFO. Den finska verksamheten hanteras av Teemu Saxén och Juha Mattila i Helsingfors.

– Vi är förstås mycket glada att Marc börjar hos oss. Han kommer ytterligare stärka vår retailkompetens och skapar möjlighet för fortsatt expansion av vår verksamhet, säger Jan Björk, VD på Redito.

Fastighetsvärlden Idag 2014-03-07

MER

Comments are closed