Content page
Satsar stort på sommarjobb till ungdomar | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Satsar stort på sommarjobb till ungdomar

Datum: 2014-02-19 09:00
Text:

 

Genom att bidra med sommarjobb vill Stena Fastigheter hjälpa ungdomar att få in en första fot på arbetsmarknaden. Målet är 300 sommarjobb till ungdomar som bor hos Stena Fastigheter.

Sedan tidigare har Stena Fastigheter erbjudit sommarjobb till ungdomar i mindre skala. Målet är att ge sommarjobb till 300 ungdomar per sommar, för att hjälpa dem att komma in på arbetsmarknaden. Satsningen är en del av Stena Fastigheters eget koncept Relationsförvaltning®, som går ut på att utveckla hållbara boendemiljöer där människor trivs och vill bo kvar länge och där fokus ligger på projekt och aktiviteter för barn och ungdomar.

- Arbete är en oerhört viktig variabel för att få ett bra liv. Vi vill hjälpa ungdomar som bor hos oss att få den där första raden i sitt CV. Man kommer få skriva en ansökan, komma på intervju, få göra nytta och tjäna pengar, kanske för första gången i sitt liv, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter.

Ungdomarna kommer i första hand att få hjälpa till med utomhusarbete som planteringar, gräsklippning, uppfräschning kring miljöstationer, målningsarbeten och andra uppgifter som bidrar till att öka trivseln i området. Jobben fördelas på tre stycken treveckorsperioder per sommar, där ungdomarna får jobba tre veckor var.  

MER

Comments are closed