Content page
Växthus förvandlas till radiostudio i Båstad | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Växthus förvandlas till radiostudio i Båstad

En mobi radiostudio i ett växthus som sedan kommer att lottas ut, uinder tennisveckorna i Båstad.

Rubriken är så märklig att man nästan får läsa den två gånger. Just det. En mobil radiostudio med gäster, i ett växthus! På tennisveckan i Båstad. Kanske är det första gången i världshistorien, kanske inte. Oavsett borgar samarbetet med Radio Båstad för en unikt insynsvänlig radiostudio. På bästa plats under Båstadstennisen, 6-14 juli 2013.

Under vecka 28-29 vänds världens blickar mot Båstad. På bästa adress, mittemot Pepes Bodega, kommer Radio Båstad att sända senaste nytt, intervjuer och skön musik från Skånska Byggvaror växthus. Det blir live-intervjuer med tennisstjärnor, expertkommentarer, tävlingar och event. Vem vet, kanske systrarna Serena och Venus Williams hälsar på i den luftiga radiostudion från Skånska Byggvaror.

Lottas ut
– Skånska Byggvaror är upprymda över att för första gången exponeras på detta härliga tennisevent och bryta ny mark genom att bidra till världens första radiostudio i ett växthus från Skånska Byggvaror. Vi är dessutom stolta över att få samarbeta med Radio Båstad, närmast själva tävlingen, ett starkt och fint varumärke i och runt Båstad, säger Per-Ivan Christiansson, marknadschef och vice vd Skånska Byggvaror.

På Radio Båstad (FM 96,1+ 99,8) valde man Skånska Byggvaror som samarbetspartner. Radio Båstad kommer under tennisveckorna sända live radio från Swedish Open. Växthuset som studion byggs upp har sponsrats av Skånska Byggvaror och kommer att tävlas ut till en lycklig vinnare i Radio Båstads tävling.

– Vi är spända över att sända från ett växthus och räknar med att det höjer ett och annat ögonbryn hos tiotusentals förbipasserande. I år fyller vi 20 år och ville slå på stort. Vi gillar tanken på att vara tillgängliga och synliga för våra lyssnare och dessutom är det ju toppen att man blir solbränd även inne i studion. En inte oviktig poäng på tennisveckan, poängterar Melker Bengtsson, stationschef Radio Båstad.

Historien om Radio Båstad är ett stycke radiohistoria i sig. Sändningarna startade under våren 1993, som Sommarradion i Båstad. Sedan 1993 och framåt har stationen drivits som lokal radiokanal över Bjäre, NV Skåne och Halland.
Källa: Skånska Byggvaraor

FAKTA
Om Skånska Byggvaror – för hemmafixare över hela Sverige
Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är Sveriges ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. badrumsinredningar, bubbelbad, dörrar, fönster, uterum, spa etc. Alla produkter säljs under eget varumärke. Genom egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering och direktreklam. Företaget har drygt 100 anställda i Helsingborg, Bjuv och Ängelholm.
Källa: Skånska Byggvaror

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Innemiljö/Utemiljö

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *