Content page
SEFA byggherre i ny stadsdel | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SEFA byggherre i ny stadsdel

SEFA är en av byggherrarna i Vallastaden, Linköping. Det blir fabriksbyggda lägenhetsmoduler.

SEFA vann marktilldelning i Linköping genom att presentera ett unikt förslag med fabriksbyggda lägenhetsmoduler. Således blir SEFA en av byggherrarna i den första etappen i byggandet av Linköpings nyaste stadsdel Vallastaden.

Vallastaden kommer bli Linköpings nya stadsdel och har som mål att knyta ihop och utveckla universitetet och staden.Vallastaden omfattar ca 1 000 lägenheter i en blandning av flerfamiljshus, radhus och ett fåtal friliggande småhus.

Kreativitet – innovation – design
SEFA ska bygga lägenheter för ändamålet studentboende. Lägenheterna byggs genom moduler som innebär fördelar som lägre kostnad, kortare projekteringstid och låg energiförbrukning. 

– Kommunen eftersökte just kreativitet, innovation och snygg design i marktilldelningsinbjudan. Dessa aspekter anser vi att vi har fångat in och lyckats förverkliga i och med vårt unika förslag, säger Ola Serneke vd för SEFA.
Källa: SEFA

FAKTA
SEFA är en koncern inom bygg, anläggning, fastighet och industri. Bolaget startades 2002 och är redan en utav Sveriges största byggkoncerner.  SEFA har bred förankring i Västsverige med huvudkontor i Göteborg samt lokalkontor i Strömstad, Trollhättan, Borås, Alingsås, Varberg, Halmstad och Malmö.
Uppdragsgivare är i första hand kommuner samt kommunala och statliga bolag. Dessutom har företaget många uppdrag för industri- och handelsföretag, fastighetsbolag och större byggbolag.
Under 2012 omsatte SEFA ca 1,1  miljarder kronor.
Källa: SEFA

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bostad

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *