Content page
Svensk Byggtjänst lanserar ny webbtjänst | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Svensk Byggtjänst lanserar ny webbtjänst

Svnek Byggtjänst lanserar den nya webbtjänsten Projektbevakning.

Nu lanseras Projektbevakning – Svensk Byggtjänsts nya verktyg för material- och tjänsteleverantörer inom byggsektorn. I verktyget kan användaren enkelt hitta affärer både inom pågående och planerade projekt.

Projektbevakning ger materialleverantörer, entreprenörer, arkitekter, konsulter och övriga aktörer ett enkelt och effektivt redskap för att knyta kontakter och skapa affärer i byggbranschen.

Den nya tjänsten erbjuder, till skillnad från andra liknande tjänster, en tvåvägskommunikation med leverantörer och byggherrar. Istället för att enbart fungera som en databas integrerar Projektbevakning användarna med verktyget och utvecklas tillsammans med dem.

– Vi har fokuserat på att tjänsten ska vara enkel och lättanvänd för att man ska kunna komma igång direkt. Både leverantörer och beställare kan själva uppdatera informationen i realtid, säger Tommy Börjesson, affärsområdeschef på Svensk Byggtjänst.

Gott om information
Verktyget är förberett för ett brett medieurval såsom bilder, ritningar, filmer och webbkameror. I sökfiltreringen ställer användaren snabbt och enkelt in vilken typ av projekt man vill följa och i vilka regioner.

– Vi vet vad som byggs, var, när, av vem och för hur mycket. Vi redovisar också värdet av olika typer av installationer i projekten, konstaterar Tommy Börjesson.

– Systemet uppdateras dagligen av användarna och tillsammans skapar de en ny typ av projektbevakning med mer aktuell och djup information.

Övriga källor till information är kommuner, myndigheter, byggherrar och andra aktörer i branschen. Visionen för Projektbevakning är att tjänsten ska bli marknadsledande inom tre år.

Projektbevakning: projektbevakning.byggtjanst.se
Källa: Svensk Byggtjänst

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *