Content page
Finja lanserar nya produkter för betongreparationer | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Finja lanserar nya produkter för betongreparationer

Nu finns fyra nya produkter för att reparera betong.

Finja har levererat reparationsprodukter för betong i drygt 30 år. Ur en gedigen erfarenhet av betongreparationer har nya kraftfulla produkter utvecklats, som innebär att Finja nu kan erbjuda ett komplett sortiment för alla typer av reparationer och förstärkningar av betongkonstruktioner.

Med fyra nya högpresterande produkter, Bemix Korrohäft, Bemix Betongspackel och Bemix R15 och R50, är sortimentet breddat med produkter som bemästrar både enkla och avancerade lagningar och underhåll, från grundande korrosionsskydd till estetiska ytskikt.

Reparerar fastigheter etc
De nya produkterna kompletterar Finjas befintliga, beprövade reparationssortiment. Produkterna är framtagna för lagning av trappor, balkonger, broar, kajer, vattentorn och andra betongkonstruktioner som utsätts för kemisk och mekanisk belastning.

– Våra produkter för betongreparation är utvecklade med en kompetens och erfarenhet som vi byggt under 30 år. Resultatet är kraftfulla, högpresterande produkter för de minsta till de mest avancerade betonglagningarna, säger Gull-Britt Jonasson, VD för Finja.
Källa: Finja AB

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Produktnyheter

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *