Content page
Ny golvruta för terasser lanseras den 1 Maj | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ny golvruta för terasser lanseras den 1 Maj

Ny golvruta för terrasser, altaner och balkonger lanseras.

Äntligen en golvruta som är enkel att lägga för terrasser, altaner och balkonger. Rutan kommer att lanseras den 1 maj Av Golvruta AB.

Enkelt – tryck ihop klart.Golvet är väldigt enkel att lägga, endast ett enkelt handtryck. Det beror på den enkla och perfekta sammansättningen vilket även patentsökt.
Den är i huvudsak lämpligast för terrasser, altaner och balkonger.Har utseende som träribbor men tillverkad i PP med tillsatt UVskydd så den inte bleks av solen och behöver inte behandlas. Tål frost så golvet ligger ute året om. Lättstädad och minimalt underhåll.

Utomhus och inomhus
Utmärkt att lägga på ett gammalt fult trallgolv. Golvet ger en helt ny altan, skulle det regna, torkar golvrutan mycket snabbare än ett traditionellt trallgolv.Ytan gör även att golvet är halksäkert.

Inomhus:Har färgen svår att sitta i källaren är Golvruta helt perfekt, golvet är 12 mm högt med luftspalt under så är det är utmärkt även inomhus.
Storleken är 38 x 38 vilket ger ett vackert och stilfullt utseende, den storleken går snabbt och enkelt att lägga, varje förpackning innehåller endast sju plattor och det är en m2.

Unikt:Om olyckan skulle vara framme, du grillar och en varm kolbit ramlar ner på golvet och skadar en platta mitt på golv. Du byter lätt en platta mitt i golvet utan att förstöra den unika sammansättningen.
Källa; Soocom AB

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Produktnyheter

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *