Content page
Annonsering på bostadssajten Booli.se fortsatt gratis | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Annonsering på bostadssajten Booli.se fortsatt gratis

Att annonsera på Booli.se är fortfarande gratis.

Att synas med sin bostadsannons på Booli.se är gratis både för mäklare och privatpersoner.

-Vi har inga planer på att ändra vår affärsmodell i dagsläget, vi kommer att fortsätta som vanligt och inte ta betalt av säljarna eller besökarna, meddelar Boolis VD Anders Kyhlstedt.

Större än Hemnet

Till skillnad från Hemnet och Blocket är Booli.se en sökmotor. På Booli.se söker man bland bostadsannonser som finns på mäklarnas egna hemsidor. Det betyder att fler annonser från mäklare och privatpersoner syns på Booli.se än antalet annonser på Hemnet.

-Det bubblar mycket i mäklarbranschen just nu, det ska bli spännande att följa utvecklingen och hur Hemnets kursändring tas emot av branschen säger Anders Kyhlstedt.

Bostadssajten Booli.se fortsätter att växa och slog rekord under förra veckan med över 217 000 unika besökare. Trafiken fortsätter att öka och sajten växer i dagsläget med närmare 50% mot föregående år.

Booli Search Technologies AB utvecklar produkter och tjänster med utgångspunkt i bostadsmarknaden. Bland tjänsterna återfinns bland annat Booli.se, Sveriges snabbast växande söktjänst för bostäder med över 210 000 unika besökare i veckan och Hittamäklare.se, en jämförelsetjänst för privatpersoner som ska sälja sin bostad.
Källa: Booli

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bostad

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *