Content page
Ljuskällor som svävar – Ny LED-armatur från Osram | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ljuskällor som svävar – Ny LED-armatur från Osram

Ljuskällor som svävar från Osram.

SILENTO med LED-paneler är en helt ny serie ljuskällor. De tekniskt utvecklade och energisnåla modellerna är dessutom designade som om de svävar fritt.

Nya Silentofamiljen från OSRAM består av fyra medlemmar designade som om de svävar fritt. Höga kvalitetskrav har präglat både teknikutvecklingen och designprocessen. Resultatet är några av marknadens mest underhållsfria ljuskällor.

Alla fyra modellerna har LED-paneler med en livslängd på minst 20 år, en eller flera beroende på vilken modell du väljer. Tack vare vrid- eller vinklingsbara ljusplattor i armaturerna kan indirekt eller direkt ljus riktas åt det håll som passar rummet bäst, oavsett om det är upp i taket, mot en vägg eller ner över ett bord. Ljuskällorna ger dessutom ett mycket högt ljusflöde där panelteknologin gör att ljuset upplevs som mycket behagligt.

SILENTOTM Muro
En två-i-ett ljuskälla med en LED-platta. Ger direkt eller indirekt ljus eftersom plattan också kan tas ur och vinklas om i armaturen. Till Muro medföljer en alternativ sladd med strömbrytare så att SILENTO också kan monteras och användas på exempelvis ett hyllplan. Cirkapris 1 700 kr.

SILENTOTM Tavolo
Bordsbelysning med LED-platta. Det extremt jämna ljuset gör att du aldrig behöver rikta om plattan. Touchfunktion gör det lätt att slå på och av ljuset. Med inbyggd dimmerfunktion kan ljusstyrkan anpassas för olika behov. Cirkapris 1 700 kr.

SILENTOTM Poco
Pendelarmatur med tre LED-plattor. Plattorna kan vridas individuellt +180°/-160° och kan alltså ge både direkt och indirekt ljus, samtidigt. Upphängningen justeras enkelt till önskad längd vid installation. Cirkapris 3 200 kr.

SILENTOTM Lungo

Pendelarmatur med fem LED-plattor. I övrigt med samma funktion och utförande som SILENTOTM Poco. Cirkapris 4 300 kr.
Källa: Osram

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Produktnyheter

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *