Content page
Dahl lanserar app för eShop – stort sortiment i litet format | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Dahl lanserar app för eShop – stort sortiment i litet format

Ny app för hantverkare.

Dahl Sverige AB lanserar en app med fokus på tillgänglighet och funktionalitet. Ännu ett steg framåt, i en bransch som oftast är på språng.

– Vi märker tydligt att allt fler installatörer söker yrkesrelaterad information via nätet. Fler och fler vill också kunna sköta sina ärenden mobilt. För ett år sedan lanserade vi en helt ny eShop och det har lett till en markant ökning av handeln, därför är det naturligt att vi nu tar nästa steg och även lanserar en app så att man kan nå vår eShop oavsett var man är, säger Göran Dahlin, ansvarig för Marknad på Dahl Sverige AB.

Effektivt och enkelt
Hantverkare är en yrkesgrupp som oftast befinner sig på språng. Dessutom med uppdrag där varje minut ska räknas.

Den app Dahl lanserar är laddad med mycket funktionalitet. Självklart kan man handla snabbt och effektivt via eShop. Men man kan också söka artiklar genom att skanna streckkoder och artikelnummer, kontrollera lagersaldo på närmaste Dahlcenter och komma åt teknisk dokumentation, såsom drift och skötsel samt installationsanvisningar.

Förutom detta erbjuder Dahl appen en efterfrågad funktion bland yrkeskåren, att på ett smidigt sätt kunna skapa offerter direkt i appen.

Dahls app kan laddas ner från App Store eller Google Play.

Källa: Dahls Sverige AB

FAKTA
Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, mark & VA, industri, kyla och fastighet. Dahl har 64 yrkesbutiker i Sverige, dessa kallas DahlCenter. Företaget har ett supportlager i Kallhäll i Stockholm, som garanterar förstklassig och kostnadseffektiv logistik. Företagets varor transporteras till kunderna i egna bilar med lyftkran på flaket och av chaufförer med stor lokal kännedom. Dahls personal har lång erfarenhet och bred kunskap om både produkter och branschen. Dahl Sveriges omsättning uppgår till ca 5 Mdr och antalet anställda är drygt 1 000. Sedan 2004 ägs Dahl av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.
Källa: Dahls Sverige AB

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *