Content page
Liljeholmstorget Galleria når nya höjder | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Liljeholmstorget Galleria når nya höjder

Liljeholmstorget Galleria.

Liljeholmstorget Galleria fortsätter stadigt öka i popularitet. När köpcentrumet summerar det avslutade året konstateras att gallerian återigen visar tvåsiffriga ökningar för både antal besökare och omsättning i butikerna. År 2012 steg försäljningen i butikerna med nästan 15 procent till totalt 1,5 miljard kronor och gallerian hade 9,5 miljoner besökare.

Detta att jämföra med HUI:s prognos för detaljhandeln som är +2,0 procent för 2012.

Nöjda
– Vi är givetvis mycket glada över att den mycket positiva utvecklingen fortsätter för Liljeholmstorgets Galleria, säger Magnus Bergman  affärsområdeschef hos  fastighetsägaren Citycon. Det visar att en
balanserad butiksmix kombinerat med ett spännande utbud av restauranger tilltalar boende och de som arbetar i upptagningsområdet. Att vi dessutom har en av Stockholms mest populära vårdcentraler i anslutning till gallerian gör givetvis sitt till.

Att allt fler väljer att besöka gallerian bekräftar också trenden som visar att de lokala handelsplatserna i ökad utstäckning tilltalar kunderna. Detta genom att vara lättillgängliga med närhet till bostad och/eller arbetsplats och med bra kollektiv trafik.

– Det är ingen övertro att räkna med att Liljeholmstorgets Galleria passerar tio miljoner besökare 2013. Vi ska fortsätta på den inslagna vägen och erbjuda våra besökare bra shopping och en trivsam mötesplats, avslutar Magnus Bergman.

Liljeholmstorgets galleria öppnade 2009 och har 90 butiker.

Källa: Citycon

FAKTA
Citycon är en aktiv ägare och långsiktig utvecklare av handelsplatser. Genom kunskap om människors behov och detaljhandelns förutsättningar lägger vi grunden för framgångsrik handel.  Vi tar ansvar för miljön och för en hållbar utveckling runt våra anläggningar. Totalt äger bolaget 37 köpcentrum och 45 andra detaljhandelsfastigheter. Vi ledande i Finland och har en stark position i Sverige och Baltikum. Citycon är noterat på Helsingfors Fondbörs sedan 1988.
Källa: Citycon

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Övrigt

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *