Content page
Tekla BIMsight 1.7 nu integrerat med SMART Board-interaktiva whiteboards | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Tekla BIMsight 1.7 nu integrerat med SMART Board-interaktiva whiteboards

Tekla BIMsight 1.7 är integrerad med SMART Board-interaktiva skärmbilder.

Tekla Corporation som är medlem i SMART Technologies ekosystemnätverk, tillkännagav idag att senaste Tekla BIMsight 1.7 är integrerat med SMART Board-interaktiva skärmbilder. Användare av Tekla BIMsight kan nu använda programmet direkt på interaktiva SMART Board-skärmar, vilket är ett allt vanligare verktyg som används av arkitekt-, ingenjörs- och byggföretag (AEC) för att underlätta kommunikation och problemlösning vid designgenomgångar.

Användarna av Tekla BIMsight 1.7 får nu möjlighet att utnyttja alla de funktioner de vanligtvis använder, men på en ny och spännande enhet. Genom att peka på skärmbilden eller använda penna och radergummi på liknande sätt som i skolan.

– Tekla BIMsight integreras med SMART Technologies Freestorm-lösning och skapar ett intressant sätt att komma igång med BIM vid mötessamarbete. Det krävs så klart en SMART Board, men du betalar inget för den kraftfulla BIM-programvaran, säger Jussi Ketoja, marknadschef på Tekla Corporation.

Inga ytterligare plugin-program behövs

Det enda som behövs för att komma igång är att ansluta SMART Board till en dator med Internet-uppkoppling och ladda ner Tekla BIMsight 1.7.

SMART Board engagerar alla medlemmar i projektgruppen, även de som jobbar externt, och påskyndar processen med att hitta problemlösningar för diverse frågor som ofta uppstår i arbetet med design och konstruktion.

– Samarbetet med SMART Technologies passar Tekla eftersom vi hela tiden strävar efter att utveckla fler och bättre samarbeten inom modellbaserade byggprojekt, säger Jussi Ketoja. Med Tekla BIMsight 1.7 fortsätter vi att erbjuda AEC-branschen marknadens mest avancerade teknologi för designkoordination och samarbetsteknik utan kostnad.

Tekla BIMsight med SMART Board lämpar sig utmärkt vid koordinationsmöten för design och konstruktion mellan enbart projektmedlemmar eller i stora möteslokaler. De personer som har en pekskärmsenhet kan delta externt och behöver inte närvara vid SMART Boarden. Det går bra att delta via pekskärmen, oavsett var man befinner sig.

Källa: Tekla Software AB

FAKTA
Funktioner för SMART Boards som stöds av Tekla BIMsight 1.7:

• Specialfunktioner i SMART Board, som pennor och radergummi, med rödmarkeringar
• Använd färgpennor när du vill rita teckningar och göra anteckningar direkt i modellen
• Med radergummit i SMART Board kan du ta bort oönskade rödmarkeringar i modellvyn
• Använd pekkontroller på SMART Board när du vill använda verktygen i Tekla BIMsight för att ändra BIM-modellen
• Flytta flera klipp åt gången i enheter som har flerfingerfunktioner
Källa: Tekla Software AB

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *