Content page
Bravida utför totalentreprenad i nytt handelscentrum utanför Göteborg | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bravida utför totalentreprenad i nytt handelscentrum utanför Göteborg

Bravida gör installationer i Älvängens nya handelsscentrum, nordost om Göteborg.

Bravida har fått uppdraget att göra alla el, vs- och ventilationsinstallationer i Älvängens nya handelscentrum i Ale kommun till ett ordervärde av 20 miljoner kronor.

Projektet har varit igång sedan i mars i år och Bravida har utfört installationsprojekteringen för de 8 400 m² samt installationerna i bottenplattan. Vid årsskiftet startar Bravidas installationsarbeten i större skala.

Samarbete

-Vi har haft ett nära och mycket bra samarbete med vår beställare SEFA och vi är glada att vi nu får chansen att utföra hela entreprenaden på installationssidan, säger Anders Bådholm regionchef Bravida Göteborg.
Källa: Bravida

FAKTA
SEFA Byggnads AB är huvudentreprenör för projektet. Centrumbyggnaden kommer inrymma stormarknad, butiker, gym, restaurang, café, optiker, apotek, körskola, mäklare, sportaffär, vårdcentral, tandläkare med mera. 400 parkeringsplatser kommer även tillhöra handelscentrumet.
Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge och Danmark. www.bravida.se
Källa: Bravida

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Fastighetssystem

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *