Content page
SFERIQ LED – först med att kombinera ljus- och rörelsesensor med dimmer integrerat i armaturen | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SFERIQ LED – först med att kombinera ljus- och rörelsesensor med dimmer integrerat i armaturen

LED kombineras med både HF-sensor och dimmer i samma armatur.

Akzentlicht har gjort det igen. En uppgift som tycktes omöjlig har nu blivit verklighet. SFERIQ LED kan nu kombineras med både HF-sensor och dimmer i en och samma armatur. Ensam på marknaden, ja kanske?!

Den lilla brandgula dosan som är kopplad mellan dimmern och HF-sensorn gör jobbet.

SFERIQ Technology är en världsunik teknisk lösning som är konstruerad för att kompensera och alltid leverera konstant ström till dioderna. LED-plattan matas först parallellt och sedan i rader av 12 LED dioder vardera. Som ett resultat av detta är det elektriska motståndet nära noll och dioderna drar nytta av den konstanta strömmatningen. Konstruktionen gör det möjligt att konstant mata varje diod med endast 16-18mA vilket är 15 till 20 procent mindre än normalt. Allt som ges regelbunden strömmatning resulterar i längre livslängd. Denna teknik har dokumenterats genom tyska patentmyndigheter. Design, utveckling, produktion och koncept är Akzentlicht egen.

SFERIQ är skyddad och registrerad design av Akzentlicht genom tyska patent- och registreringsverket, #2020907506.0.

Adulux är ett ungt och dynamiskt företag med ambitionen att bli en ledande aktörer inom området belysning. Adulux är svensk distributör av noga utvalda världsledande leverantörer av energieffektiva armaturer och ljuskällor som LED och induktion. Adulux är specialist på professionella belysningslösningar.
Källa: Adlux AB

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Produktnyheter

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *