Content page
Unik diskussion och workshop på Friends Arena kring bilden av det framtida boendet | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Unik diskussion och workshop på Friends Arena kring bilden av det framtida boendet

Framtidens boende diskuteras på Friends Arena.

Hur skapar vi de bästa förutsättningarna för människor att se in i framtiden?

I Stockholm är boendesituationen en ständigt het fråga. Det är mycket som står på spel när du skall köpa nytt boende, skaffa eller byta hyresrätt. Är området bra för mina barn? Motsvarar boendet mina behov och förväntningar? Kommer utsikten som jag betalar dyrt för idag att se likadan ut om tio år?

Friends Arena
Den 16 november träffas byggherrar, mäklare, marknadschefer, 3D-visualiserare och helt vanliga dödliga på Friends Arena för att i en unik workshop tillsammans reda ut ett och annat:

Vad vill och behöver människor i stånd att köpa boende faktiskt veta? Hur skapas en rättvis, informativ bild – och vad kan byggbranschen tillsammans med marknadsfunktionerna göra bättre för att människors bild av sina framtida boenden skall överens-stämma med verkligheten?

Närvarande är personer i olika positioner från bland annat Skanska, HSB, Viedekke, Fabege, Strabag, PEAB, Ge Capital och NCC.

Datum & tid
16:e november 2012, kl 11.00


Plats

Friends Arena – Solna

Om wec360° AB
Läs mer om wec360° AB på hemsidan – www.wec360.se
Källa: wec360° AB

FAKTA
wec360° AB hjälper människor att fatta stora beslut om sina framtida boenden. Genom förtagets marknadsledande 3D-visualiseringstjänster ger man bygg- och fastighetsbranchen verktyg för att sälja sina objekt snabbare.
Källa: wec360° AB

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bostad

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *