Content page
Järntorget byggstartar 44 bostäder i Vällingby | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Järntorget byggstartar 44 bostäder i Vällingby

44 nya bostadsrätter i Johannelunds Trädgårdsstad.

Järntorget har nyligen byggstartat 44 bostadsrätter i Johannelunds Trädgårdsstad. Bostäderna består av två putsade punkthus i fyra våningar och inflyttning beräknas till hösten 2013. Insatsnivån är cirka 26tkr/m2 vilket gör projektet till ett av de mest prisvärda nyproduktionsprojekten som pågår i Stockholm just nu. Cirka hälften av bostäderna är bokade i den första säljetappen. Bostäderna är mycket yteffektiva och innehåller bland annat välplanerade tvåor om 37.5 kvm samt treor om 69 kvm.

– När många andra i branschen bromsar är det extra roligt att kunna starta ett projekt med mindre bostäder till rimliga priser en bit utanför centrum säger Martin Arkad, VD för Järntorget Bostad. Målet för hösten 2012 och våren 2013 är att starta ytterligare 300 bostäder och tomter  i Stockholm, fortsätter Martin Arkad. 
Källa: Järntorget

FAKTA

Järntorgetkoncernen är verksamma i Stockholms län inom byggnation, projektutveckling av bostäder samt förvaltning av egna fastigheter. Bolaget har över 1500 bostäder i projektportföljen och producerar fler än 300 vackra, funktionella, moderna bostäder per år i egen regi samt åt externa beställare. I koncernen ingår helägda dotterbolag så som Järntorget Bostad, Järntorget Bygg, Järntorget Fastigheter samt Byggnads AB Abacus.
Källa: Järntorget

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bostad

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *