Content page
Vägglusen – en modern resenär | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Vägglusen – en modern resenär

Vägglusen - en modern resenär.

Med dagens intensiva resande har den här objudna gästen blivit allt vanligare. På vissa håll i Europa är den ett elakartat (?) skadedjur som har en förmåga att skapa obehag med sitt dåliga rykte.

Dagens moderna byggnadskonstruktioner ger gott om gömställen för vägglusen. Har man en gång fått in vägglöss i fastigheten är det ofta man själv som hjälper djuret att sprida sig, genom okunskap och gamla rutiner – och framför allt genom städning. Utbildning och förebyggande arbete är nyckelord.

Goda råd
De goda nyheterna är att vi har effektiva metoder att komma till rätta med problemet. Vägglöss är ett problem som går att lösa om det görs en insats mot det.
Vänta aldrig att be om hjälp när Ni misstänker att Ni har vägglöss i fastigheten. Snabba och effektiva insatser är avgörande för framgång när det gäller bekämpningen.
Resenärer kan ha fört med sig vägglössen från hotellvistelser, men oavsett hur de kommit in måste Ni agera! Låt oss utbilda Er personal så de kan vara Era extra ögon.

Källa: Rentokil Sverige


FAKTA

Rentokil Initial är en världsledande serviceleverantör inom textil, hygien och skadedjurskontroll och bedriver verksamhet i mer än 50 länder i Europa, Nordamerika, Asien samt Afrika. Företaget har cirka 68 000 anställda och är börsnoterat på London Stock Exchange.
Rentokil Initial i Sverige opererar under varumärkena Rentokil och Initial. Mer information finns på www.initial.se och www.rentokil.se och www.ambius.se
Källa: Rentokil Sverige

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Innemiljö/Utemiljö

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *