Content page
Värmepumpsexperter på nya Skånemässan den 27-30 september | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Värmepumpsexperter på nya Skånemässan den 27-30 september

Klimatkontroll med egen monter på Hemmaliv, Skånemässan.

När nya Skånemässan slår upp dörrarna kommer Klimatkontroll att finnas på plats. Företaget har en egen monter på Hemmaliv, där man ställer ut ett brett sortiment av värmepumpar. Dessutom blir det premiärvisning för nya luft/vatten-värmepumpen Altherma från Daikin.

– Vi kommer att ha en vägg full med värmepumpar av olika fabrikat, både luft-luft och luft-vatten, förklarar Peter Hornbeck, VD för Klimatkontroll Syd AB. Huvudnumret blir självklart Daikins nya värmepump Altherma, som i dagarna släppts i en uppgraderad variant. Den nya modellen har ännu större energibesparing, ännu lägre ljudnivå och snyggare design.

På mässan kommer Klimatkontroll att visa upp sitt breda utbud och stora kompetens. För den som vill prata värme och energikostnader finns det experter på plats. Det går också bra att se och jämföra olika värmepumpar.

Mässa: Hemmaliv (Nya Skånemässan)
Tid: 27-30 september 2012
Plats: MalmöMässan i Hyllie
Monter: M40

Klimatkontroll erbjuder optimalt inomhusklimat genom kostnads- och energieffektiva lösningar till privatpersoner och företag i södra Sverige.

Med 45 år i branschen finns en gedigen erfarenhet av smarta energilösningar, värmepumpar, ventilation och luftkonditionering. Dessutom erbjuds ett stort urval luftrenare, avfuktare och luftfuktare i webbshopen, www.klimatshoppen.se

Återförsäljare för Bosch, Carrier, CanVac, CTC, Daikin, Fujitsu, Mecaterm, Mitsubishi Electric, NIBE, Nilan, Panasonic, Rotex, FläktWoods, Systemair, Exhausto, m.fl.

För mer information besök gärna www.klimatkontroll.se

Källa: Klimatkontroll

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER På Gång

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *