Content page
GFF återvinner ordförande | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

GFF återvinner ordförande

Lars Melin, ordförande för GFF, Golvåterförsäljarnas förening.

Lars Melin har valts till ordförande för de 297 entreprenörsföretagen i GFF, Golvåterförsäljarnas förening. Han arbetar till vardags i familjeföretaget Golv & Vägg i Mora AB där han började redan i mitten på 80-talet.

GFF hänger på trenden med återvinning. Lars Melin har tidigare haft samma uppdrag, men avsade sig ordförandeskapet eftersom han inte tyckte att tiden räckte till. Nu provar han igen och säger att han inte vill mejsla ut några fokusområden ännu.

-Förra perioden jobbade vi i styrelsen aktivt med marknadsföring av Auktoriserat Golvföretag. Nu vill jag först lära känna folket jag ska jobba med.

Genom en gedigen föreningsbakgrund, bland annat inom Skidförbundet både på nationell och internationell nivå, har han god förståelse för den balansgång det kan innebära att leda en organisation med delvis olika verksamheter. GFF samlar företag som främst är verksamma inom entreprenad och som fackhandlare. Av de GFF-anslutna företagen är 142 stycken även Auktoriserade Golvföretag. GFF är systerorganisation till GLF, Golvleverantörernas förening. Båda ingår i GBR Golvbranschen Service AB och samverkar i branschgemensamma frågor.

Källa: Auktoriserat Golvföretag

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Övrigt

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *