Content page
Ny webbplats med information om brandsäkerhet och energieffektivitet | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Ny webbplats med information om brandsäkerhet och energieffektivitet

Här är nya paroc.se

Paroc, en av Europas ledande tillverkare av stenullsisolering firar i år 75-årsjubileum. Sedan tillverkningen av stenullsisolering startade 1937 har Paroc samlat på sig en mängd kunskap och erfarenhet i konsten att bygga och renovera energiklokt. Under åren har många hemmafixare och proffs tagit hjälp av den kunskapen i sin vardag. Paroc fortsätter nu på den inslagna linjen och sätter användaren i fokus på sin nya webbplats.

På nya paroc.se samlas information om brandsäkra och energikloka isoleringslösningar tillsammans med exempel på hur och var Parocs produkter kan användas och bäst kommer till sin rätt.

Den nya webbplatsen innehåller information för alla kundsegment inom byggisolering, teknisk isolering och sandwichelement, komplett information om aktuell teori, gällande standarder och lagkrav, inspirerande bilder från referensobjekt och information från intressanta projekt inom energiklokt och innovativt byggande och renovering.

Energiberäkningsprogram

Webbplatsen samlar också en rad nya hjälpmedel som underlättar vardagen för både hemmafixare och proffs. Det nya energiberäkningsprogrammet Energispararen™ är ett exempel, dwg filer är ett annat. Dessutom finns installationsanvisningar, broschyrer, certifikat och godkännanden att ladda ned. Sidan har ett öppet pressrum med tillgång till materialbank med pressbilder, mediapaket mm.

Källa: Paroc

FAKTA
Paroc Group är en av de ledande tillverkarna av mineralullsisolering och lösningar i Europa. PAROC® produkterna omfattar byggisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, sandwichelement och akustikprodukter. Vi har verksamhet i 13 europeiska länder och tillverkning i Finland, Sverige, Litauen och Polen. Paroc Group ägs av ett antal institutionella investerare med Paroc-anställda som minoritetsägare. Vår omsättning år 2011 var EUR 405 miljoner och antalet anställda 1 990.
Källa: Paroc

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Miljö och energi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *