Content page
Skansens nya säldammar invigs | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Skansens nya säldammar invigs

Skansens nya säldamm invigs.

Sälarna på Skansen flyttar in i en nyrenoverad och 100 kvadratmeter större anläggning som invigs av Anja Pärson den 15 augusti kl 9. Det uppmärksammas med en säl-otta med skärgårdskänsla, dragspel och sillfrukost för media.

Weber, som är ledande inom hållbart byggande, har sponsrat renoveringen av säldammen och på så sätt möjliggjort att sälarna på Skansen nu får en större och förbättrad anläggning. I samband med ombyggnaden av säldammarna utökades Webers mångåriga samarbete med Skansen och Weber är nu, utöver materialsponsor, även projektpartner för den nya sälanläggningen.

Skansen har sälar för att informera om vikten av att bevara den biologiska mångfalden i havet, att lära barn – och vuxna – om sambanden mellan djur, natur och människa. Skansen samarbetar bl.a. med SLU, WWF, Skärgårdsstiftelsen och Naturskyddsföreningen i folkbildande syfte och genom forskningsarbete.

När: 15 augusti 2012 kl 9:00
Var: Skansen, övre sälanläggningen
Entré: via huvudingången eller Sollidsporten

Källa: Weber

FAKTA

Weber är ett varumärke som i Sverige marknadsförs av Saint-Gobain Byggprodukter AB.
Weber, Saint-Gobain Byggprodukter AB utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system för bygg och anläggning inom områdena mur och puts, golvavjämning, betong, plattsättning/tätskikt samt Leca® lättklinker, -lättklinkerblock, -husgrunder och -element.

Weber, Saint-Gobain Byggprodukter AB har en marknadsledande ställning inom mineralbaserade byggprodukter på den svenska marknaden. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen. I Sverige bidrar drygt 300 anställda till en omsättning på ca 1,3 miljarder SEK. Läs mer på www.weber.se.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Innemiljö/Utemiljö

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *