Content page
Nya diamantkapskivor för handhållna bensinkapmaskiner | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nya diamantkapskivor för handhållna bensinkapmaskiner

Hiltis nya diamantkapskiva.

De nya diamantkapskivorna från Hilti ökar prestandan i alla typer av skärande applikationer i mineraliska material. De utlovar lång livslängd i kombination med hög kaphastighet.

Hilti kommer med nya diamantkapskivor i sin ”Super Performance”-serie. Segmenten är gjorda med den nya equidist-tekniken, Med equidist-tekniken är alla diamanter i varje segment exakt placerade med regelbundna intervaller. Detta garanterar konstant hög kaphastighet under hela livslängden på bladet. Dessutom är bladet också mer passande för universell användning, då det skär effektivt med en enda kapskiva i olika typer av betong med varierande hårdhet. Snabb kapning med lång livslängd gör kapandet i betong, natursten och murverk produktivt och bekvämt.

– Vi är väldigt stolta över våra nya diamantkapskivor. Den kaphastighet och livslängd vi nu erbjuder våra kunder är något unikt. Våra utvecklare har verkligen gjort ett bra jobb säger Hampus Ahlgren, produktchef på Hilti.

Förutom “Special Performance” linjen, finns även Hilti diamantkapskivor i “Universal Performance”-linjen som är standardskivor av hög kvalitet för att kapa alla mineraliska material under byggandet.

De båda linjerna finns i diameter upp till 400 mm.

Källa: Hilti Svenska Aktiebolag

Fakta
Testresultat från Hiltis tester med diamantkapskiva equidist till bensinkap, DC-D 350 C-SP.

Betongkvalitet C35.

Kaphastighet: 1,5m2/min

Livslängd: 19,5m2

Källa: Hilti Svenska Aktiebolag

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Produktnyheter

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *