Content page
Citycon ombildar 47 lägenheter till bostadsrätter i Tumba Centrum | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Citycon ombildar 47 lägenheter till bostadsrätter i Tumba Centrum

För att ytterligare fokusera på ägandet av köpcentrum säljer nu Citycon en bostadsfastighet i Tumba, Botkyrka kommun, till BostadsrättSföreningen Stinsen 107-111.
– Vi fortsätter genom de här affärerna att renodla vår portfölj i Sverige, konstaterar Johan Elfstadius, vd Citycon AB.

Citycon säljer 47 lägenheter om totalt 3 600 kvadratmeter uthyrbar area i Tumba Centrum för 50 miljoner kronor. Fastigheten är en tredimensionell fastighet där bostäderna har skiljts från den underliggande detaljhandelsfastigheten.

– Vi är inne i en expansiv fas på marknaden och väljer nu att sälja fastigheten samtidigt som vi också arbetar med framtida förvärv, säger Johan Elfstadius, vd Citycon AB.

Fakta
Citycon är en aktiv ägare och långsiktig utvecklare av handelsplatser. Genom kunskap om människors behov och detaljhandelns förutsättningar lägger man grunden för framgångsrik handel.  Företaget tar ansvar för miljön och för en hållbar utveckling runt våra anläggningar. Totalt äger bolaget 37 köpcentrum och 45 andra detaljhandelsfastigheter. Man är ledande i Finland och har en stark position i Sverige och Baltikum. Citycon är noterat på Helsingfors Fondbörs sedan 1988.
Källa: Citycon

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bostad

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *