Content page
Mediacad visualiserar dina idéer i 3D | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Mediacad visualiserar dina idéer i 3D

3d-visualisering är ett framtidsområde med tjänster som tilltalar många olika branscher. Dagens teknik gör det möjligt att arbeta kostnadseffektivt men samtidigt få ett bättre resultat än vad tidigare varit möjligt.

Mediacad CGI AB, är ett Boråsbaserat företag som specialiserat sig på tjänster för bostadsmarknaden och industri genom produkt- och processvisualisering.

Inom bostadsbyggandet levererar Mediacad visualiseringar i form av stillbilder, både utvändigt och invändigt. Det är också en ökad efterfrågan på VR visningar (virtual reality eller virtuell verklighet) där spekulanter via sin egen dator kan navigera runt i områden eller i ett objekt.

Ofta väljer man ut några lägenheter att visa upp och sälja projektet med. Det blir visningslägenheter på internet. Vid större projekt är lägenhetsväljare ett bra verktyg för säljare och intressenter att söka fram sin bostad genom ett interaktivt gränssnitt på webben.

Visualiseringar för industrin
För industrin handlar visualisering ofta om att visa upp produkter eller förklara funktion. När traditionellt foto inte räcker till eller blir för dyrt är 3d-visualsering ofta vägen att ta.

Kvalitén på Mediacads visualisering är enastående och det är inte lätt att se någon skillnad mellan foto och datorgenererad bild.

Funktionsillustrationer med snitt genom produkter är relativt enkelt att få till och det finns även möjligheter att simulera flöden för att visa hur saker och ting hänger ihop.

Mediacad har kunder över hela landet och har sina kontor i det gamla stationshuset Borås Öfwre Station, en av Borås Stads modernaste arbetsplatser genom en nyligen genomförd totalrenovering.

Källa: Mediacad

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *