Content page
Slipp skuggor och imma med rätt belysning | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Slipp skuggor och imma med rätt belysning

Många lägger mycket pengar på badrumsmöbler och kakel, men glömmer att belysningen är lika viktig för helheten i ett badrum.

– Att det är dålig belysning i badrum är inte ovanligt, trots att det är det viktigaste rummet när det gäller att ha bra – och framförallt rätt – belysning. Flera ljuskällor är alltid att föredra istället för en stark ljuskälla, säger Johan Tegen, vd på Sanova.

När det gäller belysning vid spegeln är det många som har belysning ovanför spegeln, vilket ger skuggor i ansiktet. Den som vill ha bra belysning när man sminkar sig, ska välja belysning på båda sidor om spegeln. Det ger ett jämnt ljus utan skuggor under ögonbryn och näsan. Belysningen på översta bilden kommer från Astro. Rek.ca pris: 1.842:-/st.

Det finns även speglar med inbyggd belysning, vilket även det ger en jämn och bra ljusbild. Förutom att man slipper skuggor i ansiktet gör belysningen att spegeln värms upp och därmed inte immar igen när man har duschat. Spegeln på den nedersta bilden heter Astro Fuji wide och finns i olika storlekar: Rek.ca pris: från 5.887:-

Den som redan har en spegel i badrummet och är trött på att den immar igen kan köpa till en uppvärmd platta, som monteras på spegelns baksida. Värmen gör att det inte blir någon imma på spegeln när man har duschat. Finns i olika storlekar. Mer info på: www.sanova.se

Sminkspeglar har blivit populärt och finns både med och utan belysning. Förstoringen brukar vara 3 eller 5 gånger. Astro Catena, på bilderna i mitten, har inbyggd belysning och ledad arm, för att kunna fällas undan när den inte används. Fem gånger förstoring gör att allt väldigt tydligt.

Källa:Sanova

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Bostad

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *