Content page
Italienska badrum nu i Sverige | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Italienska badrum nu i Sverige

Inda är en välkänd italiensk tillverkare av badrumsmöbler och badrumstillbehör. Företaget startade 1946 i Caravate Italien och Inda står för Industria Nazionale Degli Accessori. De satsar på kvalitativa möbler med en stark designkänsla.

Möjligheten och valfriheten att anpassa möblerna till din egen stil är stor med 40 olika kulörer att välja bland, två olika finish (högblank eller matt), 3 olika träslag (wenge, valnöt och ek), 40 olika sorters färgat glas till glasskålar, tvättställen går att få i glas, porslin eller gjutmarmor. Tillval är även skivor i marmor, granit eller quartz. Genomgående geometriska former, bordsskivor med hög tjocklek, funktionella förvaringsmöbler och speglar med integrerat ljus. I sortimentet finns även duschar. Stort urval av luck- och lådalternativ.

Lilliputt
Inda arbetar med tanken att badrummet är ett rum integrerat med övriga rum i huset eller lägenheten. Öppna och ljusa ytor med fristående möbler som en ö i rummet, allt i modern design som lika gärna kunde vara möbler i t ex. vardagsrummet. Men de har även en serie badrumsmöbler för det lilla badrummet, serie Lilliputt. Mindre kommoder i färgglada kulörer gör t ex. gästtoaletten till något extra.

Möbler med högblank eller lackad finish kan medföra risk för repor. Inda har en speciell antirepbehandling på sina högblanka bordsskivor vilket förebygger repor och slitage.

Möblerna har 3-4 veckors leveranstid, lite längre leveranstid för högblanka möbler.

Kakelspecialisten visar fem olika badrumsmöbler i sin butik i Årsta.

Se hela Indas sortiment på www.inda.net

Källa: Kakelspecialisten i Stockholm AB

Fakta
Kakelspecialisten säljer och marknadsför allt inom kakel, klinker, mosaik, systemlösningar och badrumsinredning till både konsument, proffs och arkitekter, främst inom Stockholm och Mälardalen. Med sin 2800 kvm stora butik och 600 kvm stora proffscenter är Kakelspecialisten en av de största butikerna i Skandinavien med fokus på kakel och badrum. Förutom butiken i Årsta har företaget en arkitektutställning på Medborgarplatsen i Stockholm. Kakelspecialisten har 43 anställda och en omsättning på 132 miljoner kronor. Företaget är ett helägt dotterbolag till Dahl Sverige AB och franska industrikoncernen Saint-Gobain.
Källa: Kakelspecialisten i Stockholm AB

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Produktnyheter

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *