Content page
Uponor tilldelas Plus X Award för RTM teknologi | Fastighetsförvaltaren

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Uponor tilldelas Plus X Award för RTM teknologi

Uponor RTM teknologi hyllades som “Årets kopplingsteknik” vid prisutdelningen Plus X Award den 10 maj 2012, där den även fick sigillet “Årets bästa produkt”. Den internationella juryn var imponerad av produktens höga kvalitet och dess suveräna funktionalitet.

“Vi är mycket stolta över att vinna Plus X Award, som är en av världens mest kända innovationspriser”, sade Georg Goldbach, VD för försäljning och marknadsföring, Uponor Centraleuropa.

Med en jury bestående av mer än 130 medlemmar från 32 länder inom en mängd olika branscher, 32 kompetenta partners och en marknadsföringsinvestering på mer än 25 miljoner euro, är Plus X Award världens största pristävling för produkter inom teknik, sport och livsstil.

Pålitliga anslutningar
Med Uponor RTM teknologi ansluts rören snabbt och säkert utan verktyg. Den integrerade press-fit-funktionen möjliggör professionella anslutningar även där det är svårt att komma åt. Färgkodning och indikering av rätt utförd koppling garanterar pålitliga anslutningar vid varje tillfälle, både i nybyggnader och i renoveringsprojekt.

RTM kompletterar Uponor Tappvatten- och Radiatorrörsystem MLC.

Uponor är en ledande leverantör av värme- och rörsystem inom bygg- och infrastrukturbranschen i Europa och Nordamerika. Huvudprodukter är golvvärme- och tappvattensystem samt infrastrukturella lösningar inom VA-, telekommunikation samt naturgasdistribution. Koncernen omsätter ca 8 miljarder kronor och har 3300 anställda i 30 länder. Uponor är noterat på Helsingforsbörsen.

Uponor AB tillverkar rör av förnätad polyeten, för VVS och industriändamål. Rören utgör basen i våra golvvärme-, tappvattensystem och industriapplikationer. Uponor AB har ca 400 anställda.

Källa: Uponor AB

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Miljö och energi

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *